Rynkebehandling med Botox

Hos os har vi Louise som vores kosmetiske sygeplejerske. Med hende har vi mulighed for at tilbyde rynkebehandling med Botox lige her i midten af Strøget i Aarhus.

Mindst to dage før din første Botox-behandling skal du ses af en speciallæge her hos Scandinavian Beauty. Det koster ikke ekstra, men er en gratis forundersøgelse.

Behandlingerne tager typisk en halv time.

Priser er individuelle og aftales ved en forundersøgelse, som er gratis

Gratis forundersøgelse på Botox

Vores forundersøgelser på Botox-behandlinger er helt gratis – vi vil snarest have den oprettet vores bookingsystem så du blot booker en tid selv. I mellemtiden vil vi bede dig kontakte os enten pr tlf eller via mail ved interesse.

Hvad er Botox

Botox er et godkendt lægemiddel, der indeholder det aktive stof botulinum toksin A, som får muskulaturen i dit ansigt til at slappe af, så du får et mere ungdommeligt, naturligt og frisk udtryk. Hvad der skaber de rynker du har og de rynker jeg har er ofte individuelt, da vores ansigtsmimik og spændinger er helt forskellige fra person til person.

Men med en Botox rynkebehandling, får man de enkelte muskel-spændinger i ansigtet til at slappe mere af, som vil minimere eller helt fjerne rynkerne i det behandlede område.