En fodbehandling hos Scandinavian Beauty foregår som følger:

 • Starter med et fodbad, 5-10 min
 • Derefter op i håndklæde
 • Undersøgelse af fødder
 • Rensning af negle og neglebånd
 • Klip af negle
 • Fjernelse af hård hud med skalpel
 • Aflastning/fjernelse af ligtorne/revner i huden
 • Slibning af negle og hud afslutning med lettere massage med god fodcreme af fødder.

Vi har tre former for fodbehandling du kan bestille i vores booking:

 1. Fodmassage, 30 minutter til 300 DKK
 2. Fodpleje, 1 time til 450 DKK
 3. Fodbehandling inkl Shellac, 1:30 time til 600 DKK

Derfor er fodpleje vigtigt

Fodpleje er, som ordet ret meget beskriver: pleje af fødderne. Pleje af fødderne er vigtigt, da disse skal bære kroppen hele livet.

Fodproblemer kan resultere i en forkert holdning og danne grundlag for forskellige lidelser i ankler, knæ, bækken og ryg. Med regelmæssig besøg hos en fodplejer kan man nå langt for at bibeholde sunde fødder, og holde hård hud, revner og andre sygdomme i ave.

Behandlingen hos fodplejeren starter med et behageligt fodbad, så negle og evt. hårdhudsdannelser bliver blødt op. Opblødningen sikrer, at kunden ikke mærker ubehag ved negleklip eller ved rensning og fjernelse af den hårde hud.

Foden gennemgås for deformiteter samt hud- og neglesygdomme. Neglene klippes, files og renses for døde hudceller, sæberester og neglebånd. Derefter skalperer fodplejeren den hårde hud og fjerner ligtorne og revner. Huden efterslibes og til slut smøres foden ind i lækker fodcreme.

Behandlingen er først og fremmest behandlingsrelaterede, men indeholder også en kosmetisk del, så du forlader klinikken med pæne og velsoignerede fødder.

Fodpleje henvender sig til alle, lige fra ældre der ikke selv har kræfterne til at pleje fødderne, og til dem der bare vil være god sig selv med velvære og forkælelse.

Fodplejeren kan tilmed varetage behandlingen af diabetikere, da der kan være ekstra risiko forbundet med traumer som tryk, revner og hårdhudsdannelser.

Fodpleje tilbydes af Margit, der har været uddannet lægeeksamineret klinisk fodplejer siden 2012. Margit har haft egen klinik, men lukkede denne da hun ville videreuddanne sig. Lige nu er hun i gang med sidste del af sygeplejerskeuddannelsen, og indtil videre tilbydes fodpleje hver mandag, og ellers efter aftale.