En fodbehandling hos Scandinavian Beauty foregår som følger:

 • Starter med et fodbad (5-10 min.)
 • Derefter op i håndklæde
 • Undersøgelse af fødder
 • Rensning af negle og neglebånd
 • Klip af negle
 • Fjernelse af hård hud med skalpel
 • Aflastning/fjernelse af ligtorne/revner i huden
 • Slibning af negle og hud afslutning med lettere massage af fødder med en god fodcreme

Vi har tre former for fodbehandling du kan bestille i vores booking:

 1. Fodmassage til 300 (30 minutter),-
 2. Fodpleje til 450 (1 time),-
 3. Fodbehandling inkl. shellac til 600 (1,5 time),-

Derfor er fodpleje vigtigt

Fodpleje er, som ordet ret meget beskriver: pleje af fødderne. Pleje af fødderne er vigtigt, da disse skal bære kroppen hele livet.

Fodproblemer kan resultere i en forkert holdning og danne grundlag for forskellige lidelser i ankler, knæ, bækken og ryg. Med regelmæssig besøg hos en fodplejer kan man nå langt for at bibeholde sunde fødder, og holde hård hud, revner og andre sygdomme i ave.

Behandlingen hos fodplejeren starter med et behageligt fodbad, så negle og evt. hårdhudsdannelser bliver blødt op. Opblødningen sikrer, at kunden ikke mærker ubehag ved negleklip eller ved rensning og fjernelse af den hårde hud.

Foden gennemgås for deformiteter samt hud- og neglesygdomme. Neglene klippes, files og renses for døde hudceller, sæberester og neglebånd. Derefter skalperer fodplejeren den hårde hud og fjerner ligtorne og revner. Huden efterslibes og til slut smøres foden ind i lækker fodcreme.

Behandlingen er først og fremmest behandlingsrelateret, men indeholder også en kosmetisk del, så du forlader klinikken med pæne og velsoignerede fødder.

Fodpleje henvender sig til alle, lige fra ældre der ikke selv har kræfterne til at pleje fødderne, og til dem der bare vil være god sig selv med velvære og forkælelse.

Fodplejeren kan tilmed varetage behandlingen af diabetikere, da der kan være ekstra risiko forbundet med traumer som tryk, revner og hårdhudsdannelser.

Fodpleje tilbydes af Margit, der har været uddannet lægeeksamineret klinisk fodplejer siden 2012. Margit har haft egen klinik, men lukkede denne da hun ville videreuddanne sig. Hun har siden taget uddannelsen som vippetekniker, som er hendes primære hos Scandinavian Beauty i øjeblikket. Hun har sidenhen også færdiggjort uddannelsen som sygeplejerske.