Vores klinikleder, Louise, arbejder også med mikropigmentering af bryn eller permanent makeup (PMU), som bruges i daglig tale. Det er en teknik der kaldes PhiBrows. Det gøres ved hjælp af bittesmå pigmenter, som deponeres streg for streg i hudens øverste lag ved øjenbrynene. Der tages udgangspunk i de eksisterende bryns hårs længde, farve og stråretning, mm. for at skabe et helt naturligt resultat for dig – dette sammenlagt med dine ønsker for smukke bryn.

Med i behandlingen følger et GRATIS touch-up 4-6 uger efter behandling, som vi aftaler tid til efter behandlingen hos os.

Du skal forvente at afsætte 1-1,5 timer.

Prisen er 2.000


Permanent makeup (PMU) er ikke permanent

Én af årsager til, du skal have touch-up på din behandling er, at “tatoveringen” langsomt forsvinder igen – faktisk holder det typisk 6-9 måneder. Så du skal kategorisere din “permanente” makeup, som en makeup der holder meget længere tid end din normale make-up.

Fordelen ved, at den permanente makeup IKKE er permanent er, at du ikke behøver lige så kraftige overvejelser i forhold til om du skal eller ikke skal.

Skriv gerne til Louise, hvis der er spørgsmål vedr permanent makeup – og ellers booker du bare tiden her på vores hjemmeside.