Vores klinikleder, Louise, arbejder også med mikropigmentering af bryn eller permanent makeup (PMU), som bruges i daglig tale. Det er en teknik der kaldes PhiBrows. Det gøres ved hjælp af bittesmå pigmenter, som deponeres streg for streg i hudens øverste lag ved øjenbrynene, som ligner dine egne hårstrå. Der tages udgangspunk i de eksisterende bryns hårs længde, farve og stråretning, mm. for at skabe et helt naturligt resultat for dig – dette sammenlagt med dine ønsker for smukke bryn.

Med i behandlingen følger et GRATIS touch-up 4-6 uger efter behandling, som vi aftaler tid til efter behandlingen hos os.

Du skal forvente at afsætte 1-1,5 timer.

Prisen er kr 3.000 (3.500 ved hybridbryn)

Vi anbefaler, at du kommer ca en halv time før, så du kan sidde med lokalbedøvende creme inden permanent makeup behandlingen går igang, men det er ikke et krav.

Opfyldning efter 8-12 uger er herefter kun 500 kr

Opfyldning efter 6-12 mdr koster 1.200 kr


Permanent makeup (PMU) er ikke permanent

Én af årsager til, du skal have touch-up på din behandling er, at “tatoveringen” langsomt forsvinder igen – faktisk holder det typisk 6-9 måneder. Så du skal kategorisere din “permanente” makeup, som en makeup der holder meget længere tid end din normale make-up.

Fordelen ved, at den permanente makeup IKKE er permanent er, at du ikke behøver lige så kraftige overvejelser i forhold til om du skal eller ikke skal.

Skriv gerne til Louise, hvis der er spørgsmål vedr permanent makeup – og ellers booker du bare tiden her på vores hjemmeside.