Vores klinikejer, Louise, arbejder også med mikropigmentering af bryn – også kaldet permanent makeup (PMU), som bruges i daglig tale. Det er en teknik, der kaldes PhiBrows. Det gøres ved hjælp af bittesmå pigmenter, som deponeres streg for streg i hudens øverste lag ved øjenbrynene, så de ligner dine egne hårstrå. Der tages udgangspunkt i de eksisterende bryns hårs længde, farve og stråretning, med mere, for at skabe et helt naturligt resultat for dig – dette sammenlagt med dine ønsker for smukke bryn.

Med i behandlingen følger et GRATIS touch-up 4-6 uger efter behandling, som vi aftaler tid til efter behandlingen hos os.

Du skal forvente at afsætte 1-1,5 timer.

Prisen er kr 3.000 (3.500 ved hybridbryn)

Vi anbefaler, at du kommer ca. en halv time før, så du kan sidde med lokalbedøvende creme inden permanent makeup behandlingen går igang (dette gør sig ikke gældende første gang), men det er ikke et krav.

 

Opfyldning efter 8-12 uger er herefter kun 500 kr

Opfyldning efter 6-12 mdr koster 1.200 kr


Permanent makeup (PMU) er ikke permanent

Én af årsagerne til, du skal have touch-up på din behandling er, at “tatoveringen” langsomt forsvinder igen – faktisk holder det typisk 6-9 måneder. Så du skal kategorisere din “permanente” makeup som en makeup, der holder meget længere tid end din normale make-up.

Fordelen ved at den permanente makeup IKKE er permanent er, at du ikke behøver lige så kraftige overvejelser i forhold til om du skal eller ikke skal.

Du kan altid skrive til Louise eller booke en tid til en gratis forundersøgelse (denne er ikke obligatorisk), hvis du har spørgsmål vedr. permanent makeup – og ellers booker du bare tiden her på vores hjemmeside.