Vippe extensions kaldes også vippeforlængere (eller eyelash extensions) og er en behandling, hvor der skånsomt limes små kunstige hår kaldet laser-mink til dine vipper og giver dermed en smuk forlængelse af dine egne vipper.

Behandlingen er en mere vedvarende behandling end f.eks. vippebuk, da du gerne skal have vipperne fyldt op – og afhængig hvor god du er til at passe på, de ikke alle falder af, kan du med fordele bestille vores smalle eller medium behandling til opfyldning af dine vippe extensions.

I klinikken har vi to vippeteknikere – Margit og Laura.
Margit tilbyder single lashes og Laura (der snakker engelsk) tilbyder både single- og volume lashes.

Priser hos henholdsvis Margit og Laura kan ses under booking.

Vigtig info vedr. vippe extensions:

Det er vigtigt at børste vipperne hver dag, undgå olier og cremer i øjenområdet og se om du kan sove på ryggen så meget som muligt. Man kan ikke helt undgå, at der falder lidt vipper af de første dage (vipper du selv ville have afstødt, da man fælder mellem 2-5 vipper om dagen selv).
Mascara behøves slet ikke og bør så vidt muligt undgåes, men hvis man gerne vil bruge mascara, skal det dog helst være en ikke-vandfast mascara – og kun på spidserne – aldrig nede ved vippekanten/limen.

Vippe extensions holder ca. 14 dage. 3 uger hvis man er heldig. Du fælder dagligt, så det kan ikke undgås at de vil tynde mere og mere ud.