Vippe extensions kaldes også vippeforlængere (eller eyelash extensions i daglig tale) og er en behandling, hvor der skånsomt limes små kunstige hår kaldet laser-mink til dine vipper og dermed giver en smuk forlængelse af dine egne vipper.

Behandlingen er en mere vedvarende behandling end f.eks. vippebuk, da du gerne skal have vipperne fyldt op – og afhængig hvor god du er til at passe på, de ikke alle falder af, kan du med fordel bestille vores small eller medium behandling til opfyldning af dine vippe extensions.

I klinikken har vi to vippeteknikere – Margit og Laura.
Margit tilbyder single lashes og Laura (der snakker engelsk) tilbyder både single- og volume lashes. Margit er dog begyndt at øve en smule på volume lashes, inden hun skal uddannes heri.

Priser hos henholdsvis Margit og Laura kan ses under booking.

Vigtig info vedr. vippe extensions:

Det er vigtigt at børste vipperne hver dag, undgå olier og cremer i øjenområdet og se om du kan sove på ryggen så meget som muligt. Man kan ikke helt undgå, at der falder lidt vipper af de første dage (vipper du selv ville have afstødt, da man fælder mellem 2-5 vipper om dagen selv).
Mascara behøves slet ikke og bør så vidt muligt undgåes. Hvis du gerne vil bruge mascara, skal det dog helst være en ikke-vandfast mascara – og kun på spidserne – aldrig nede ved vippekanten/limen.

Vippe extensions holder ca. 14 dage og måske 3 uger hvis man er heldig. Du fælder dagligt, så det kan ikke undgås at de vil tynde mere og mere ud. Desuden vokser dine egne vipper også ud sammen med dine extensions, hvorfor vi anbefaler en opfyldning inden for denne tidshorisont.

OBS:
Hvis du er i tvivl, om du kan være allergisk overfor den lim vi bruger, er du velkommen til at kigge ind i klinikken til en test 48 timer (eller tidligere) før din behandling