Hos Scandinavian Beauty tilbyder vi en vifte af luksuriøse ansigts behandlinger. 

Hos os vil du bla. møde vores uddannede kosmetolog Banu og vores kosmetikerelev Maria samt vores øvrige personale, som alle har certifikat i brugt af Is-Clinical, som efter vores overbevisning er de bedste produkter indenfor hudpleje og løsninger til diverse problemstillinger i forhold til huden. Vores kosmetolog og øvrige behandlere har høj faglig ekspertise og flere års erfaring i branchen.  Vi sætter en ære i at afhjælpe diverse hud problematikker og at vores kunder føler velvære i trygge rammer. 

 

Ansigtsbehandlinger: 

Fire and ice

Trænger du til udstråling? Er din hud blevet lidt trist og grå/mat at se på? Så skal du vælge en fire and ice ansigts behandling, som også i folkemunde kaldes “red carpet behandling” og “Hollywood behandling”.

 Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at genopfriske hudens overflade samt at tilføre nærende ingredienser der penetrerer gennem hudens overflade. Behandlingen reducerer fine linjer, rynker og pigmenttegn. Huden udjævnes og blødgøres ydermere fremmes cellefornyelsen. 

Denne behandling kan vælges som en enestående behandling, hvis man f.eks. skal ud en aften (deraf navnet “red carpet behandling”) eller du kan vælge et kur forløb bestående af 2-6 gange, er du i tvivl om du har behov for et kur forløb, kom da ind forbi klinikken og lad vores kompetente behandlere skræddersy et forløb til dig.

Fire and Ice er ligeledes en fantastisk behandling at kombineret med vores øvrige lækre ansigtsbehandlinger.

Det kan ligeledes være fordelagtigt at vælge en fire and ice ansigtsbehandling, hvis du forud for en kemisk behandling ved vores kosmetiske sygeplejerske, Louise, er i tvivl om hvorledes din hud vil reagere på denne og gerne vil forberede den med en lidt mildere behandling inden

 

Prisen for Fire and Ice er: 600 kr

Tidsforbruget til behandlingen er: 30 min.

Udrensning

Oplever du udbrud af urenheder du ikke kan komme til livs? Ophober der sig snavs i dine pore?

Udrensning er for dig, der har tilstoppede porer, med en udrensning går vi nemlig ind og manuelt fjerner, hudorme, milier og bumser, så huden fremstår så ren som muligt.

Da huden reagere forskelligt skal man være opmærksom på at huden har brug for tid til at komme sig, og at urenheder kan fremprovokeres som en del af “udrensningen”, så man vil ikke anbefale behandlingen hvis du de kommende dage skal til et event.

en udrensende behandling kan med fordel kombineres med vores luksus ansigts behandling, for at opnå maksimalt effekt.

 

Prisen for en udrensing er: 350 kr

Tidsforbruget for behandlingen er: 30 min.

Luksus ansigts behandling

Er du i den situation at din hud udarter sig problematisk. Det kan være alt fra fedtet overflade, tilstoppede porer, akne eller akne-ligende tilstande. Så skal du vælge vores luksus ansigts behandling. Dette er en mere avanceret behandling udviklet til at lave en nænsom eksfoliering af hudens overflade, hvor de døde hudceller nænsomt fjernes og det derved giver de øvrige produkter i behandlingen mulighed for aktivt at arbejde med huden, hvor de berolingende og helende produkter vil “rense ud” og trække porerne sammen og derved mindske hudens urenheder samt fedt/talg produktion. 

Med fordel kan denne luksus ansigts behandling kombineres med vores udrensning, som er en mere manuel udrensning af huden, for at opnå maksimal effekt.

 

Prisen for Luksus ansigts behandling er: intro pris 800 kr

Tidsforbruget for behandlingen er: 60 min.

 

Fugt/udstråling

Fugt er nøgleordet for vedligeholdelse af en sund og hydreret hud året rundt. En gennemfugtet hud er lig med en sund udstråling ligeledes minimeres tørhedslinjer og hudens fugtbase afbalanceres og derved kan tilstoppede pore ligeledes minimeres. 

Med denne behandling påføres du,  efter afrensning, en intens fugtighedsgivende maske, som efterlader huden gennemfugtet, blød og mere ensartet. Masken giver mindre tydelige tørhedslinjer, en umiddelbar flottere glød og udstråling. Endvidere tilføres huden en massiv cocktail af antioxidanter.

Denne behandling kan med fordel anvendes ugentligt eller hver anden uge over en periode for at opnå maksimal effekt.

Endvidere kan behandlingen med fordel, for at opnå total velvære, kombineres med en ansigtsmassage.

 

Prisen for fugt/udstråling ansigts behandling er: 250 kr.

Tidsforbruget for behandlingen er: 30 min.

 

Ansigtsmassage

Ansigtsmassage gavner mere end man tror, det giver nemlig ikke kun den fantastiske velvære og afslapning, du kan nemlig med en ansigtsmassage opnå friskere hud og bedre glød. En ansigtsmassage sætter nemlig gang i blodomløbet således at hudens evne til fornyelse optimeres med nærringstoffer, samtidig med at affaldsstoffer transporteres bort, og dermed afhjælper aldringstegn på huden.
Under vores ansigtsmassage kommer vi endvidere forbi nakke og skulder, som vil afhjælpe spændinger i kroppen som ofte kan udløse hovedpine.

Du får under denne behandling 25-30 min. ansigtsmassage, efterfølgende renses huden og der påføres nærende creme på huden.

Prisen for ansigtsmassage er: 300 kr

Tidsforbruget for behandlingen er: 60 min.