Piger ønsker generelt længere og stærkere hår, samt længere og stærke negle – og kan vores vipper samtidig vokse lidt ekstra er vi i himmelen. Og vi famler næsten altid i blinde efter det ene og det andet tilbud, som skulle gøre godt for de ting. Uanset om det er piller, olier, cremer, serum eller hvad det end måtte være.

Og et af de produkter, som absolut har virkning på både vipper, negle, bryn og hår er uden tvivl Biotin. Biotin kommer i tabletter og kapselform og er godt for f.eks. mænd at tage – men ikke kvinder desværre.

Vi kvinder vil gerne have mere og stærkere hår – men kun på de rigtige steder! Man kan ikke styre Biotin’en når den kommer indefra og ud i vores celler. Så vi vil altså opleve hår komme frem andre (og højst sandsynligt uønskede) steder på kroppen – og så går vores skønhedsbudget pludselig ikke på at gøre os selv smukkere, men med at tilbage holde de ting der gør os mindre attraktive.

Hos Scandinavian Beauty fremstiller vi selv serum, mm., som skal påvirke hår, bryn og bukker udefra – og her må der hjertens gerne være Biotin i sammen med dihydrotestosterone-blocker, så du styrer hårvæksten smukt og præcist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *