HVAD ER FILLERS ?

Belotero er et fyldstof – en non permanent filler. Baseret på ikke-animalske stoffer. Rynker kan udjævnes med indsprøjtning af Belotero. Belotero er en krystalklar, ikke-animalsk, biologisk nedbrydelig gel baseret på den naturlige substans hyaluronsyre

SÅDAN VIRKER BELOTERO

Hyaluronsyren injiceres i huden i små mængder med en meget fin nål eller kanyle. Resultatet kan ses med det samme. Gelen skaber volume under rynken, der løftes op og jævnes ud

Ved læbeformning eller formning af ansigtskonturer tilfører Belotero volumen og form til det behandlede område. Belotero Revive injiceres for at genskabe og opretholde en hydrobalance i huden

Belotero har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt samt give fylde.

ER DET FARLIGT?

Hyaluronsyre optages naturligt i vævet og giver fri passage for bl.a. ilt og hormoner.

Der kan forekomme rødme, røde prikker (svarende til indstiksstedet), hævelse, ømhed, kløe eller misfarvninger på det behandlede sted i forbindelse med behandlingen, men dette forsvinder typiske igen efter nogle dage.

Læberne kan efter en behandling være hævede i flere dage.

I forbindelse med selve injektionen, kan det i meget sjældne tilfælde ske, at der føres bakterier ind under huden, som kan skabe en infektion. Hvis du tidligere har haft herpesudbrud (forkølelsessår) i området, kan nålen fremprovokere en sådan reaktion. Denne reaktion kan forebygges ved brug af fx Zovir eller anden kur 2 dage inden din behandling.

I meget sjældne tilfælde kan produktet blokere for et kar, og der kan opstå nekrose/dødt væv hvis ikke behandleren behandler hurtigt med hyalase i det område blokeringen er opstået.

HVORDAN SKAL JEG FORBEREDE MIG?

Behandling med ikke-permanente fillers er relativ ukompliceret og forløber næsten altid uden komplikationer. Dog vil brug af hovedpinepiller som fx Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater nedsætte blodets evne til at størkne, og dermed øge risikoen for blå mærker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales at undgå disse præparater et par dage inden behandling.

Spiser du fiskeolie skal du holde pause 14 dage inden din behandling.

Når du kommer ind til din behandling anbefaler vi at du kommer uden make up.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Området der skal behandles desinficeres, og med en meget tynd nål føres produktet  ind i de øverste lag af huden eller i læberne.

GØR BEHANDLINGEN ONDT?

Produkterne indeholder lokalbedøvelse og derfor vil det normalt ikke være nødvendigt at lokalbedøve ved behandling af rynker i ansigtet. Læberne er særlig følsomme, så her vil der være mulighed for lokalbedøvelse inden behandlingen udføres.

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG EFTER BEHANDLINGEN?

Du skal undgå at berøre det behandlede område i ca. 4 timer efter behandlingen af hensyn til infektionsrisiko. Herefter kan der lægges en let makeup.

Du må ikke dyrke hård motion/sport det første døgn efter din behandling.

HVORDAN HAR JEG DET EFTER BEHANDLINGEN?

Du kan genoptage dit arbejde umiddelbart efter behandlingen og du har det sædvanligvis fint. Der kan forekomme hævelse, blå mærker og rødme af det behandlede område – det er helt normalt og forsvinder efter nogle dage..

Indtil den første hævelse har lagt sig, bør det behandlede område ikke udsættes for kraftig varme som sol, sauna eller solarium. Vi fraråder ligeledes, at området nedkøles med is.

Hvis der opstår enten hævelse, rødmen, smerter eller varme i det behandlede område i den efterfølgende måned, kan det være et tegn på infektion. I givet fald skal du straks henvende dig til klinikken med henblik på evt. behandling. Kan vi ikke kontaktes bedes du kontakte din læge eller vagtlæge.

Ved udbrud af forkølelsessår er det vigtigt at behandle med Zovir salve så tidligt som muligt.

Skulle du ikke være tilfreds med resultatet eller ligger produktet i klumper, er det muligt at fjerne den ikke-permanente filler. Dette sker ved, at man injicerer enzymet hyalase i det område, hvor filleren skal fjernes. Efter få timer er filler produktet helt væk.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES?

Næsten alle områder i ansigtet kan behandles for rynker og volumentab med Belotero. Belotero Revive bruges primært til at genskabe vitalitet, glød og spændstighed i ansigtet, på halsen, dekolletage og håndrygge. Det kan også bruges til at reducere rynker omkring læberne og mindske acne ar.

ER DER HINDRINGER FOR BEHANDLINGEN?

Man bør ikke injicere Belotero i områder med infektion, fx aktiv acne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde bør du afvente, indtil infektionen forsvinder enten spontant eller ved behandling.

KONTRAINDIKATIONER / FORSIGTIGHEDSREGLER

  • Hvis du har betændelse i det område du ønsker behandlet.
  • Hvis du er overfølsom over for hyaluronsyre.
  • Nedsat blodstørkningsevne evt. som følge af medicin
  • Hvis du er gravid eller ammer.
  • Hvis du tidligere er behandlet med permanente fillers i det område der ønskes behandlet

HVOR LÆNGE HOLDER DET?

Hvor længe produktet holder er meget indivuduelt og variere derfor fra person til person, samt i hvilket område der behandles. Forventet holdbarhed af behandlingen er 4-18 mdr.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Hos Scandinavian Beauty har vi Louise som vores kosmetiske sygeplejerske. Hun tilbyder gratis og uforpligtende forundersøgelser til filler behandlinger. Så går du med overvejelser, så book endelig en tid ved hende.

Efter du har fået både skriftligt og mundtligt informationen om produktet, skal der minimum gå 48 timer før behandlingen kan finde sted ifølge bekendtgørelse fra Sundhedsstyrelsen.

Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller kæresten med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet.

PRISLISTE FILLER

Filler – Læber 0,6 ml. Belotero = 1700,-

Filler – Læber 1 ml. Belotero = 2800,- 

Filler – Under øjnene (reduktion af rander ) = 3000,- 

Filler – Nasolabial (furer fra næsen til munden) = 2800,-

Filler – Kæbelinje (soft) = 4800,-

Filler – Kæbelinje (moderat) = 7200,-

Filler – Kindben (soft) = 4800,-

Filler – Kindben (moderat) = 7200,-

Filler – Hage = 2800,-

SkinBooster (2 ml) = 2800,-

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på klinikken på tlf. 42 42 85 74 eller via mail: [email protected]