Fire&Ice

Er din hud blevet lidt trist og grå at se på og trænger den til mere glød? Har du begyndende fine linjer du gerne vil til livs? Eller døjer du med urenheder? Så skal du vælge en Fire&Ice ansigts behandling, som også i folke

munde kaldes “Red carpet treatment” og “Hollywood behandling”.

Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at genopfriske hudens overflade samt at tilføre nærende ingredienser der penetrerer gennem hudens overflade. Behandlingen reducerer fine linjer, rynker og pigmentforandringer. Huden udjævnes og blødgøres ydermere fremmes cellefornyelsen.

Det fantastiske ved Fire&Ice behandlingen er at du kan vælge den som en enkeltstående behandling, hvis du f.eks. skal til et større event. Men du kan også med fordel vælge et kur forløb, bestående af 3-6 behandlinger med 14 dages mellemrum hvis du døjer med urenheder, fine linjer eller mindre pigmentforandringer. Er du i tvivl om du har behov for et kur forløb, er du velkommen til at kontakte os i klinikken og lade vores kompetente behandlere skræddersy et forløb til dig.

Prisen for Fire&Ice er: 600 kr

Behandlingen vil tage 30 min.