Hvad er Gele negle ?

Flotte og lange negle fremhæver din hånd og får den til at fremstå mere feminin. Det er desværre Ikke alle kan få deres egne naturnegle til at blive lange. De vil ofte flosse og andre vil opleve at de vokser skævt. Her kan gele negle være en god løsning, da de beskytter naturneglen.

Gele negle er en behandling, hvor vi ved hjælp af gele, skaber en forlængelse af dine negle, eller blot styrker din egen naturnegl. Mange definerer gele negle som “kunstige negle” og det er der ikke noget galt i, for udføres behandlingen korrekt har du smukke negle, som er op til 6 gange så stærke som din naturnegle.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi starter ud med at preppe dine naturnegle. Det betyder med andre ord at vi afrenser dine naturnegle for døde hudceller, fedt og andet skidt. Mens vi gør dette, taler vi med dig om dine tanker og ønsker til dit nye sæt negle.

Herefter laver vi selve forlængelse og støber dine negle, i den ønskede længde samt form. Geleen skal i UV/LED lys for at hærde og denne process kan ofte mærkes ved at neglen føles varm.

Til slut files dine nye gele negle til og den valgte lak, glimmer og/eller deko påføres – Vi har et bredt udvalg af CND Shellac og Gelpolish fra Gelish.

Der findes et hav af udtryk. Alt fra de klassiske franske negle, men den hvide kant, til neonfarvede negle med glimmer. Det kan godt være svært at finde ud af hvilket udtryk du ønsker dig, og derfor ligger vi løbende billeder op af vores behandlinger på henholdsvis Instagram og Facebook. Her er et direkte link til vores Instagram profil: Scandinavianbeautydk og et direkte link til vores Facebook profil: Scandinavian Beauty -Så mangler du inspiration vil vi altid anbefale dig at tage et kig derinde.

Neglene kan laves både med og uden forlængelse. vi har erfaret at ikke alle har mulighed for at bære lange negle. Det kan være på grund af ens job eller andre aktiviteter. Så her kan kortere gele negle give dine egne negle ekstra styrke.

Et nyt sæt gele negle koster 900,- ved Louise, som har lavet negle i 7 år og laver behandlingen på 1 time.

Hvor længe holder det?

Vi anbefaler at du få dine gele negle opfyldt med et interval på 3 til 4 uger. Mange tror de skal have lavet et nyt sæt efter 2 opfyldninger, eller at dine negle skal have en pause og have luft. Ingen af delene er nødvendige. Dine negle er lavet af fladmaste og døde kreatinceller. De har ikk behov for luft da de er “døde”. Og vi kan sagtens lave opfyldninger i en længere periode. Enkelte oplever at deres egen naturnegl kan slippe fra geleen ude i enden efter længere tid med gele negle på. De er typisk fordi naturneglen er blevet tør. Sker dette anbefaler vi altid et nyt sæt, og en kærlig opfordring til at bruge negle olie mere ;o)

Vi opfylder ikke op på andre saloners behandlinger – kun vores egne. Vi skal kunne stå inde for vores behandling og det kan vi ikke hvis det ikke er os selv som har behandlet dig fra start. Du vil altid kunne få dine negle aftaget hos os og lavet et nyt sæt i samme ombæring. Dette vil koste 150,- hvis du har gele negle og 250,- hvis du har akryl negle fra anden salon.

En opfyldning koster 600,- ved Louise. Behandlingen tager ca. 45 minutter.

Har du tabt/knækket en enkelt negl, eller to, vil vi naturligvis lave den/dem uden ekstra beregning.

Herunder ser du vores “Barbie negle” video