Lashlift, der også kaldes permanent vippebuk, er en ekstremt hurtigt voksende tendens herhjemme og er også vores mest populære behandling i klinikken.

lashlift får dine egne vipper til at syne længere og sun

dere. Behandlingen foregår ved at vi skånsomt bukker vipperne

op på silikonepuder for derefter at bruge permanentvæske specielt designet til vipper – til sidst farver vi kun de øverste vipper for at give dem dét ekstra og påfører en Kreatin Filler & Restore kur på dine vipper.

Du skal forvente at afsætte 45 minutter til behandlingen. Derudover anbefaler vi ar du IKKE har mascara på, når du kommer til din behandling. Dette gælder både alm. mascara og vandfast. Vi kan simpelthen ikke garantere kvaliteten af dit lashlift og ligeledes kan vi ikke give garanti på et lashlift, hvor behandlingen er startet med en fjernelse af mascara.

Graviditet, under graviditet, kan vi grundet hormonelle forandringer i kroppen ikke garantere hverken holdbarheden eller kvaliteten af et lashlift.

AFTERCARE ANBEFALINGER

 • Du har fået Kreatin Filler & Restore kur på dine vipper. Den skal sidde på dine vipper i minimum 2 timer. Kreatinen er med til at gøre dine hår stærkere, mere smidige og er med til at genoprette selve hårstrået efter din behandling. 

Du kan med fordel lade din Kreatin Filler & Restore sidde i 24 timer. Det er også det man kalder for Lash botox 😉 

 • Sov så vidt muligt ikke med hovedet i puden, da dette (særligt de første par døgn) kan være med til at ødelægge kvaliteten af dit vippebuk.  
 • Da der anvendes kemi på vipperne til at lave det permanente buk, vil fugtgivende pleje være vigtigt for at dine vipper forbliver smidige, sunde og ikke tørrer ud. dit lashlift/vippebuk vil derudover også holde sig flot længere tid. 
 • Børst dine vipper igennem, for at undgå sammenfiltring (manglende fugt, vil ligeledes kunne forårsage at dine vipper filtre, da spidserne i hårstrået, ved udtørring, vil kunne krølle)
 • Dit lastlift kan blive 6-8 uger efter din behandling. Dette er helt normalt, og skyldes at dine vippehår skiftes naturligt ud, som en del af din vippecyklus. dine nye vippehår er derfor ikke bukkede og derfor kan bukket fremstå ujævnt. Men frygt ej, dette kan sagtens rettes op ved en ny lashlift behandling
 • Undgå at udsætte dine vipper for langvarig fugt de første 24 timer. Dvs ingen lange bade, svømmeture, ansigtsbehandlinger, sauna og andet hvor vipperne bliver udsat for langvarig fugt. Du kan sagtens vaske dit ansigt og vipper uden de tager skade
 • Undgå ligeledes at røre/style dine vipper for meget de første 24 timer, da vipperne kan være mere modtagelige i denne periode.
 • Behandlingen vil typisk holde i 5-8 uger alt efter dine vippers kvalitet og hvordan de behandles efterfølgende. Vi anbefaler altid at bruge en god vippeconditioner. Vi forhandler 2 typer; En lækker og kvalitetsbevidst Collagen Caring Oil til 199,- samt en helt fantastisk “pyjamas” til dine vipper fra Chado til 219,- (sidstnævnte kan faktisk godt erstatte brugen af mascara, nu hvor dine vipper er blevet farvede, da den “sætter” vipperne en smule)
 • Ønsker du at fremme væksten af dine vipper anbefaler vi her i klinikken Revitalash.

Lashlift FAQ

 • Gør behandlingen ondt?  Nej det er ikke en behandling som gør ondt
 • Hvor længe holder det? Typisk 6-8 uger Du skal derfor ikke ind hver 2-3. uge ligesom extensions men derimod kun hver 6-8. uge
 • Hvad koster det? Et lashlift inklusiv farve vil typisk koste 350 – 550 kr alt efter hvor i landet du befinder dig. (Indsæt din egen pris og link til din booking 😉 )
 • Hvor lang tid tager en behandling ? Det er en forholdsvis hurtig behandling og du vil typisk kun skulle ligge med dine øjne lukkede i 25-35 minutter.
 • Kan jeg få lavet lash lift når jeg er gravid? Det kan man godt. Det er kemi, men det rører ikke ved huden, produkterne påføres kun vipperne, som er dødt materiale, og det kommer derfor ikke ind i kroppen. Men du er herre over din egen krop, du bestemmer selv hvad du mener er bedst for dig og dit barn.
 • Bliver mine øjenvipperne ødelagt / skadet ved et lashlift ? Nej, ikke hvis du får det lavet hos en certificeret behandler, som har styr på sit håndværk og som anvender kvalitetsprodukter. Er du uheldig og kommer i ukyndige hænder, kan dine vipper blive overbehandlede, hvilket medføre udtørrede, krusende hår som i værste tilfælde knækker. Er dine vipper blevet overbehandlet kan du få lavet en reverse behandling som vil rette vipperne ud igen. 
 • Hvis jeg får overbehandlet mine vipper, bliver de så nogensinde normale igen? Ja ! Under alle omstændigheder vil dine vipper falde af helt af sig selv på grund af den naturlige vækstcyklus, og du vil efter 8-12 uger have nye fine vippehår som er helt normale. 
 • Hvor lang tid inden bryllup/konfirmation/fest skal jeg få lavet lash lift? Vi anbefaler at det bliver godt 4-5 dage inden, men mindst to dage inden.
 • Skal jeg pleje mine vipper? Ja, For at minimere risikoen for skade på dine øjenvipper, er det en rigtig god ide at at pleje og fugte dem, vil vi altid anbefale brug af vippe conditioner dagligt, især når du får lavet lash lift. Vores favorit er denne: https://scandinavianbeauty.selz.com/da/item/collagen-caring-oil 
 • Jeg er allergisk overfor eyelash extensions, kan jeg få lavet lash lift? Vi har aldrig selv oplevet at en som ikke kan tåle extensions, ikke vil kunne tåle et lashlift. Så det korte svar er Ja, det kan du godt. Men er du enten multi allergiker, eller er du nervøs for om du kan tåle et lashlift vil vi altid anbefale at du kommer ind til din behandler og får lavet et lille test inden et eventuelt lashlift
 • Kan jeg få taget mine lash extensions af og få lavet lash lift lige efter ? Ja det kan du godt, men er dine vipper udtørrede anbefaler vi at du bruger en god plejende conditioner i 1-2 uger inden et lashlift. Vi anbefaler denne: https://scandinavianbeauty.selz.com/da/item/collagen-caring-oil 
 • Kan jeg få lavet lash lift selvom jeg har lash extensions på ? Nej, lash extensions skal fjernes helt inden et eventuelt lash lift kan udføres.
 • Kan jeg få lavet lash lift og så bruger en vippeserum samtidig? ja det kan du tro ! Det kan faktisk være en stor fordel med vippeserum da dine vipper kan bliver så lange og flotte. Vi anbefaler denne serum:  https://scandinavianbeauty.selz.com/da/item/revitalash 

Prisen er 399,- for Lashlift inkl. farve.