Lash Lift, der også kaldes permanent vippebuk, er en ekstremt hurtigt voksende tendens herhjemme og er også vores mest populære behandling i klinikken.
Vippebuk får dine egne vipper til at syne længere og sundere. Behandlingen foregår ved at vi skånsomt bukker vipperne op på silikonepuder for derefter at bruge permanentvæske specielt designet til vipper – til sidst farver vi vipperne for at give dem dét ekstra.

De første 24 timer efter din behandling er det vigtigt at:

Du ikke sover for tungt på dem så vidt som muligt

Behandlingen vil typisk holde i 5-8 uger alt efter dine vippers kvalitet og hvordan de behandles efterfølgende. Vi anbefaler altid at bruge en god vippeconditioner. Vi forhandler den, efter vores mening, bedste på markedet i klinikken – nemlig collagen caringoil fra outloud. til 199 kr.

Ønsker du at fremme væksten af dine vipper anbefaler vi her i klinikken Revitalash.

Du skal forvente at afsætte 45 minutter.
Du må IKKE have mascara på, når du kommer til din behandling. Dette gælder både alm. mascara og vandfast. Vi kan ikke garantere kvaliteten af vippebukket og ligeledes kan vi ikke give garanti på et vippebuk, hvor behandlingen er startet med en fjernelse af mascara.

Graviditet, under graviditet, kan vi grundet hormonelle forandringer i kroppen ikke garantere hverken holdbarheden eller kvaliteten af vippebukket.

Prisen er 350,- for vippebuk inkl. farve.

Er du vild med lange vipper, kan du også se vores muligheder for vippe extensions