Barbie Nails by Scandinavian Beauty
Hos Scandinavian Beauty er der tre forskellige behandlinger du kan booke i forhold til negle.

  1. Nyt sæt gelénegle:
    Med gelé gør vi din negl længere (hvis ønsket) og stærkere og naturligvis påfører lak efter vores brede udvalg af CND Shellac og Gelish. Denne behandling koster 600 hos vores elev Aleksandra og 900 kr ved vores klinikindehaver, Louise, som har lavet negle i flere år og laver behandlingen på 1 time.
  2. Gelénegle opfyldning:
    Indenfor 3 uger efter seneste neglebehandling kan vi “fylde op”, så dit sæt gelénegle ser ud som nye, evt. med valg af ny farve uden ekstra beregning. Vi fylder ikke op på andre saloners behandlinger – kun vores egne. Denne behandling koster 450 ved vores elev, Aleksandra og 600 kr ved vores klinikindehaver, Louise, som har lavet negle i flere år og laver behandlingen på ca. 45 minutter. Har du tabt/knækket en enkelt negl, eller to, vil vi naturligvis lave den/dem uden ekstra beregning.
  3. Shellac-behandling:
    Denne er vores billigste neglebehandling, hvor der påføres vores 100% ridsefri lak på din egen naturnegl. Denne behandling koster 450 ved Louise, vel og mærket hvis du ikke har en tidligere shellac der skal aftages inden, der vil prisen være 500 og 350 ved Aleksandra og Banu, igen hvis der er en tidligere shellac der skal fjernes vil behandlingen koste 400. Du skal forvente en behandlingstid på 30 minutter hos Louise og ca. 45-60 minutter hos de andre piger.

Aftagelse af gelenegle koster 150,-
Vi laver ikke opfyldninger på gelenegle lavet andre steder, du vil derfor skulle huske at booke tid til aftagning i forbindelse med et nyt sæt.

Aftagelse af akrylnegle koster 250 ,-
Vi laver ikke opfyldninger på akrylnegle, du vil derfor skulle huske at booke tid til aftagning i forbindelse med et nyt sæt.

Aftagelse af shellac fra et andet sted koster 100,-
Aftagelse er altid gratis i forbindelse med en ny tid til shellac lavet hos os.