Hvad er Shellac ?

Shellac ™ fra CND er verdens første hybrid lak med UV3 teknologi. Shellac er en af de helt store succeser fra CND – den banebrydende lak, der holder i op til 14 dage (med garanti). CND Shellac hviler heller ikke på laurbærene, men lancerer hele tiden nye flotte farver, som passer ind i modebilledet og er med til at skabe modebilledet.

ShellacShellac ™ negle fra CND er nytænkende og banebrydende – det er en kombination af det nemme fra neglelak og det holdbare fra gelé. Det lægges på som en neglelak, og giver dig glansen og holdbarheden som gelé. Shellac ™ holder i min. 14 dage med flot glans og uden mærker, ridser og afskalning – modsat det du er vant til fra neglelak. Lakken er 100% tør når du forlader klinikken, og kan laves som både fransk og fuld lakering.

Vi har videreudviklet vores egen opskrift på holdbare shellac og gelpolish negle. Du vil derfor altid få en miniforstærkning af dine naturnegle inden en valgfri lak påføres. Dette har medført at langt de fleste af vores kunder kan gå op til 3 uger med deres shellac eller gelpolish.

Shellac og gelpolish er klar, når du går ud af døren

Når din Shellac ™ eller gelpolish behandling er færdig, er neglene fuldstændig klar til brug, og du kan roligt stikke hånden ned i tasken for at fiske bilnøglerne op – dine negle bliver ikke ridsede af at rode rundt blandt indholdet i tasken.

CND Shellac ™ indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater, og dermed er Shellac ™ meget allergivenlig.

Denne behandling koster 400,- ved Louise, dette forudsætter du ikke har en tidligere shellac der skal aftages inden. Har du det vil prisen være 450,- Du kan forvente en behandlingstid på 30-45 minutter hos Louise (Aftagelse af shellac fra et andet sted koster 100,-)

Vi har fornøjelsen af at tilbyde behandlingen til en attraktiv pris ved Amalieh. Amalieh har arbejdet med negle i en længere periode og er blevet lært op i vores unikke metode af Louise. Behandlingen koster 300,- ved Amalieh, dette forudsætter du ikke har en tidligere shellac der skal aftages inden. Har du det vil prisen være 350,- Du kan forvente en behandlingstid på 45-60 minutter hos Amalieh (Aftagelse af shellac fra et andet sted koster 100,-)

Vi glæder os til at tage imod dig.