HVORFOR HAR DU BRUG FOR EN SKIN BOOSTER? 

BELOTERO® Revive er for dig, som ikke har brug for massiv fylde i dybe rynker, men som ønsker en mere ensartet hud, forbedret hudkvalitet og som ønsker at fremhæve dit ansigts egne træk på naturligste visn – Uden øget volumen i ansigtet
BELOTERO® Revive er for dig, der ønsker en naturlig glød og ungdommelig udstråling indefra og ud, så du altid er klar på en #selfie – helt uden filter!

SÅDAN VIRKER BELOTERO® REVIVE

Med tiden vil huden uundgåeligt miste sit ungdommelige udseende i takt med, at produktionen af kroppens naturlige volumenskabende og fugtgivende stoffer såsom hyaluronsyre mindskes, hvilket giver linjer, rynker og et ansigt som tynges. Men i dag kan tegn og symptomer på den naturlige ældningsproces rent faktisk reduceres ved at erstatte den tabte hyaluronsyre.

BELOTERO® Revive er et produkt, der er målrettet mod den stigende efterspørgsel i kategorien af Skin Boostere. Skin Boostere er en hurtigt voksende æstetisk behandling, som opfylder behovet for mange yngre patienter, der ikke ønsker volumen, men i stedet ønsker en glattere og mere ensartet hud samt en forbedret hudkvalitet. BELOTERO® Revive er også velegnet til den mere modne hud og den fungerer ved at fugte huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker. På den måde genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra.

BELOTERO® Revive er baseret på den samme unikke teknologi som de øvrige BELOTERO produkter. Belotero har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt samt give fylde. Den er fremstillet ved hjælp af en patenteret dynamisk, krydsbundet teknologi, som bl.a. resulterer i en monofasisk kohæsiv, polykomprimeret matrix (CPM). Denne teknologi skaber den bedste balance mellem kohæsivitet, elasticitet og plasticitet, som der er brug for, til at sikre den mest optimale integration i huden, og dermed et naturligt og holdbart resultat. Belotero er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som allerede findes i huden – nemlig hyaluronsyre (HA). HA kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og på den måde opretholdes hudens jævnhed (den fugtgivende effekt) og fedtdepoter (den volumengivende effekt). Produktet er altså det naturlige valg for personer, der gerne vil have færre linjer og rynker.

5 ting BELOTERO® Revive gør for din hud

  • Forbedrer din hydration i huden.
  • Booster din hudkvalitet.
  • Redefinerer din huds spændstighed.
  • Udglatter din hud.
  • Reducerer rødmen og opblussen med op til 40%.

Du kan se mere fylde eller glattere hud øjeblikkeligt eller inden for et par dage, men det kan tage op til to uger, før hævelsen falder helt og det endelige resultat er synligt. Du har ikke noget nedetid, men det er meget almindeligt, at der kan komme lidt blå mærker og hævelser på injektionsstederne. Disse bivirkninger forsvinder inden for et par dage til en uge.

ER DET FARLIGT?

Hyaluronsyre optages naturligt i vævet og giver fri passage for bl.a. ilt og hormoner. Der kan forekomme rødme, røde prikker (svarende til indstiksstedet), hævelse, ømhed, kløe eller misfarvninger på det behandlede sted i forbindelse med behandlingen, men dette forsvinder typiske igen efter nogle dage.

I forbindelse med selve injektionen, kan det i meget sjældne tilfælde ske, at der føres bakterier ind under huden, som kan skabe en infektion. Hvis du tidligere har haft herpesudbrud (forkølelsessår) i området, kan nålen fremprovokere en sådan reaktion. Denne reaktion kan forebygges ved brug af fx Zovir eller anden kur 2 dage inden din behandling.

HVORDAN SKAL JEG FORBEREDE MIG?

Behandling med ikke-permanente fillers er relativ ukompliceret og forløber næsten altid uden komplikationer. Dog vil brug af hovedpinepiller som fx Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater nedsætte blodets evne til at størkne, og dermed øge risikoen for blå mærker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales at undgå disse præparater et par dage inden behandling.

Spiser du fiskeolie skal du holde pause 14 dage inden din behandling.

Når du kommer ind til din behandling anbefaler vi at du kommer uden make up.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Området der skal behandles desinficeres, Derefter indtegnes et “gitter” i området hvor der skal injiceres og i hver firkant vil der kunne lægges 1 – 4 små stik med filleren.Med en meget tynd nål føres produktet ind i de øverste lag af huden og lægges i mikrodoser.

GØR BEHANDLINGEN ONDT?

Da BELOTERO® Revive ikke indeholder lokalbedøvelse vil det være nødvendigt at lokalbedøve området inden.

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG EFTER BEHANDLINGEN?

Du skal undgå at berøre det behandlede område i ca. 4 timer efter behandlingen af hensyn til infektionsrisiko. Herefter kan der lægges en let makeup.

Du må ikke dyrke hård motion/sport det første døgn efter din behandling.

HVORDAN HAR JEG DET EFTER BEHANDLINGEN?

Du kan genoptage dit arbejde umiddelbart efter behandlingen og du har det sædvanligvis fint. Der kan forekomme hævelse, blå mærker og rødme af det behandlede område – det er helt normalt og forsvinder efter nogle dage.

Indtil den første hævelse har lagt sig, bør det behandlede område ikke udsættes for kraftig varme som sol, sauna eller solarium. Vi fraråder ligeledes, at området nedkøles med is.

Hvis der opstår enten hævelse, rødmen, smerter eller varme i det behandlede område i den efterfølgende måned, kan det være et tegn på infektion. I givet fald skal du straks henvende dig til klinikken med henblik på evt. behandling. Kan vi ikke kontaktes bedes du kontakte din læge eller vagtlæge. Ved udbrud af forkølelsessår er det vigtigt at behandle med Zovir salve så tidligt som muligt.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES?

BELOTERO® Revive er designet til brug i den nedre del af dit ansigt, fra dine kindben og ned over kinden og helt ind til hagen.

ER DER HINDRINGER FOR BEHANDLINGEN?

Man bør ikke injicere Belotero i områder med infektion, fx aktiv acne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde bør du afvente, indtil infektionen forsvinder enten spontant eller ved behandling.

KONTRAINDIKATIONER / FORSIGTIGHEDSREGLER

  • Hvis du har betændelse i det område du ønsker behandlet.
  • Hvis du er overfølsom over for hyaluronsyre.
  • Nedsat blodstørkningsevne evt. som følge af medicin
  • Hvis du er gravid eller ammer.
  • Hvis du tidligere er behandlet med permanente fillers i det område der ønskes behandlet

HVOR LÆNGE HOLDER DET OG HVOR OFTE SKAL JEG BEHANDLES?

Holder i op til 1 år

Skinboosters kan vare i alt fra 6 måneder til mere end et år afhængigt af, hvor mange behandlinger du får, hvor meget der indsprøjtes og hvor hurtigt din krop nedbryder det. Antallet af behandlinger med BELOTERO® Revive skinbooster afhænger meget af din hud, samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen. For et optimalt resultat anbefales 1 – 3 behandlinger med fire ugers mellemrum. Generelt siger man at, er du under 35 år vil det typisk være nok med en enkelt behandling og er du over 35 år vil 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum være optimalt. Efter 3 behandlinger vil effekten holde i et år og behandlingen vil kun skulle gentages en enkelt gang pr år. 

Resultat efter 36 uger og 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Hos Scandinavian Beauty er Louise Bundgaard vores kosmetiske sygeplejerske. Hun tilbyder dig en gratis og uforpligtende forundersøgelser til filler behandlinger. Så går du med overvejelser, så book endelig en tid ved hende.

Efter du har fået både skriftligt og mundtligt informationen om produktet, skal der minimum gå 48 timer før behandlingen kan finde sted ifølge bekendtgørelse fra Sundhedsstyrelsen. Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller kæresten med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet.

Priser:

2 ml BELOTERO® Revive (fordelt med 1 ml pr side) 2800,-