Opnå en smuk, naturlig og ensartet hud­struktur med SkinPen micro­­needling

Hvad er SkinPen ?

SkinPen® er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet efter akne, både sikkert og effektivt.

Sådan fungerer microneedling-teknologien;

SkinPen® udsætter huden for kontrollerede mikroskader i huden for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Og resultatet: En effektiv genopbygning af arvævet, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret. SkinPen® kan endvidere med fordel bruges på almindelig hud, hvis man ønsker at genopbygge collagen i huden. 

 

6 fakta om SkinPen® 

 

 Kort “nedetid”
Mange patienter kan gå på arbejde allerede dagen efter.

 

Sikker behandling
Første FDA-godkendte microneedling-enhed.1

 

En naturlig løsning
SkinPens mekaniske process er alsidig: Kan bruges året rundt og på alle hudtyper.

 

Tilfredse patienter
90% af personerne fra det kliniske studie vil gerne anbefale behandlingen til venner og familie.2

 

Lav risiko
Ingen uønskede bivirkninger hos personerne fra det kliniske studie, der er blevet behandlet med SkinPen.

 

Intet ubehag
Men der kan bruges bedøvelsescreme til at mindske eventuelt ubehag.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bruge SkinPen?

SkinPen bruger ”kollagen-induktionsterapi” til behandling af melasma – også kendt som misfarvninger i huden – samt ar efter akne og operationer. Du kan roligt stole på, at behandlingen er sikker, fordi den er den første godkendte mikroneedling-enhed i verden, som er forsynet med CE-mærke og ISOcertificering.2

Vil det fungere for mig?

I modsætning til andre alternativer er SkinPen klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder – uanset om de har lys eller meget mørk hud.2 Derudover har SkinPens mekaniske proces en mindre peelende effekt på huden end hårde kemiske peelinger. Hvis du får behandlingerne med et passende interval, og din hud tilses af en læge, kan behandlingerne udføres hele året.

Er behandlingen sikker?

Ja, det er den. SkinPen er patentanmeldt og bruger kun engangsnåle, så her er der fuldt fokus på sikkerheden. SkinPen er ligeledes forsynet med det rettigheds-beskyttede BioSheath, der fungerer som en barriere, som hindrer kryds-kontaminering mellem behandlingerne.2 Disse sikkerhedsforanstaltninger er en af grundene til, at SkinPen er den første mikroneedling-enhed, der er godkendt af FDA.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed og en brændende fornemmelse. Disse symptomer går dog over med tiden uden yderligere komplikationer.

 

Priser på vores behandlinger med SkinPen®

 

Behandling med Skinpen (ansigt) 1400,-

Pakketilbud 3 behandlinger 3800,-

Behandling med Skinpen (ansigt + hals) 1800,-

Pakketilbud 3 behandlinger 4800,-

Behandling med Skinpen (ansigt + hals + decolte) 2000,-

Pakketilbud 3 behandlinger 5400,-

1 – SkinPen® – til international anvendelse: SkinPen Precision er en mikronåle-enhed, som bruger kollageninduktionsterapi til at behandle melasma samt ar efter akne og operationer.

2 – Data på fil. Bellus Medical. 2017.