Lash extensions kaldes også vippeforlængere (eller eyelash extensions i daglig tale) og er en behandling, hvor der skånsomt limes små kunstige hår kaldet laser-mink til dine vipper og dermed giver en smuk forlængelse af dine egne vipper.

Behandlingen er en mere vedvarende behandling end f.eks. vippebuk, da du gerne skal have vipperne fyldt op – og afhængig hvor god du er til at passe på, de ikke alle falder af, kan du med fordel bestille vores lille eller store behandling til opfyldning af dine vippe extensions.

I klinikken har vi tre vippeteknikere – Lisbeth, Aleksandra og Stine.
Aleksandra og Stine har primær fokus på single lashes. Lisbeth har både fokus på single og volume lashes.

Vigtig info vedr. vippe extensions:

Det er vigtigt at børste vipperne hver dag, undgå olier og cremer i øjenområdet og se om du kan sove på ryggen så meget som muligt. Man kan ikke helt undgå, at der falder lidt vipper af de første dage (vipper du selv ville have afstødt, da man fælder mellem 2-5 vipper om dagen selv).
Mascara behøves slet ikke og bør så vidt muligt undgåes. Hvis du gerne vil bruge mascara, skal det dog helst være en ikke-vandfast mascara – og kun på spidserne – aldrig nede ved vippekanten/limen.

I forhold til opfyldning af dine vipper, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du max. må gå 3 uger for single lashes og max. 4 uger for volume lashes. Hvis du går længere tid end det, vil du ikke kunne booke tid til en opfyldning, men skal i stedet booke tid et nyt sæt.
Du fælder dagligt, så det kan ikke undgås at de vil tynde mere og mere ud. Desuden vokser dine egne vipper også ud sammen med dine extensions, hvorfor vi anbefaler en opfyldning inden for denne tidshorisont.

OBS:
Hvis du er i tvivl, om du kan være allergisk overfor den lim vi bruger, er du velkommen til at kigge ind i klinikken til en test 48 timer (eller tidligere) før din behandling

Du må IKKE farve dine vipper før din behandling, da farven på vipperne gør, at limen ikke kan virke optimalt.