Hvad er Lash Extensions?

Lash extensions kaldes også vippeforlængere (eller eyelash extensions i daglig tale) og er en behandling, hvor der skånsomt limes små kunstige hår kaldet laser-mink til dine vipper og dermed giver en smuk forlængelse af dine egne vipper.

Behandlingen er en mere vedvarende behandling end f.eks. vippebuk, da du gerne skal have vipperne fyldt op – og afhængig hvor god du er til at passe på, de ikke alle falder af, kan du med fordel bestille vores lille eller store behandling til opfyldning af dine vippe extensions, hver 2. eller 3. uge.

I klinikken har vi to vippeteknikere – Stine og Aleksandra.

Stine har længere tids erfaring med single lashes og er under oplæring med volume, som hun indenfor en overskuelig tidshorisont vil tilbyde i klinikken.

Aleksandra har nu i en rum tid arbejdet med single lashes.

Grundet erfarings forskellen er der ligeledes prisforskel og tidsforskel alt efter hvem du som kunde vælger som behandler.

Hvad er forskellen på Single lash extensions og Volume lash extensions

Ved single lash extensions bliver der påsat én enkelt extension pr. naturvippe, og ved volume lash extensions bliver der lavet små faner af 2-8 extensions på hver naturvippe. 

 

Skader det mine vipper?


Som udgangspunkt, nej. Når du får påført lash extensions ved os går vi op i sundheden af dine naturvipper, og isolere omhyggeligt hver enkelt naturvippe når vi påsætter extensions.
Derefter skal du selvfølgelig selv passe på dem ved hjælp af vores anvisninger

  • Ingen vand på vipperne de første 24 timer
  • Vask vipperne med lash shampoo hver eller hvad anden dag, for at mindske skidt og snavs ophober sig langs vippekanten
  • Det er vigtigt at børste vipperne hver dag, undgå olier og cremer i øjenområdet og se om du kan sove på ryggen så meget som muligt. Man kan ikke helt undgå, at der falder lidt vipper af de første dage (vipper du selv ville have afstødt, da man fælder mellem 2-5 vipper om dagen selv).
  • Mascara behøves slet ikke og bør så vidt muligt undgås. Hvis du gerne vil bruge mascara, skal det dog helst være en ikke-vandfast mascara – og kun på spidserne – aldrig nede ved vippekanten/limen.

I forhold til opfyldning af dine vipper, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du max. må gå 3 uger for single lashes og max. 4 uger for volume lashes. Hvis du går længere tid end det, vil du ikke kunne booke tid til en opfyldning, men skal i stedet booke tid et nyt sæt.

Du fælder dagligt, så det kan ikke undgås at de vil tynde mere og mere ud. Desuden vokser dine egne vipper også ud sammen med dine extensions, hvorfor vi anbefaler en opfyldning inden for denne tidshorisont.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi starter altid ud med en kort snak om dine forventninger og hvilken stil du ønsker, derefter isolere vi dine nederste vipper, og kan derefter begynde at påsætte extensions på dine naturvipper, hvilket vil tage mellem 1,5 time til 2,5 time alt afhængigt af hvilken vippetekniker du vælger og om du har mange eller få naturvipper. 

 

Ved volume lashes kan det tage mellem 2,5 timer til 3,5 timer. 

 

Til sidst får du lov til at åbne øjnene igen, og derefter skal du undgå vand og olier i og omkring øjnene i 24 timer. 

 

Gør behandlingen ondt?

Nej. Hvis du er i tvivl, om du kan være allergisk overfor den lim vi bruger, er du velkommen til at kigge ind i klinikken til en test 48 timer (eller tidligere) før din behandling.

 

Det er vigtigt at du holder øjnene lukket under hele behandlingen, da dampene fra limen ellers kan svie i dine øjne. 

 

Hvor længe holder det?

Ved single lashes kan du forvente en holdbarhed på 2-3 uger før du skal have en opfyldning, og ved volume lashes gælder det 3-4 uger.

Du mister dagligt 3-5 vipper på hvert øje, hvorfor det derfor også er nødvendigt med en opfyldning efter dette tidsrum, da dine extensions vil falde af sammen med dine naturvipper. 

 

PRISLISTE SINGLE LASH EXTENSIONS

STINE:

Nyt sæt: 700 kr (2,5 timer)

Lille opfyldning: 450 kr

Stor opfyldning 500 kr

ALEKSANDRA:

Nyt sæt: 400 kr (3 timer)

Lille opfyldning: 300 kr

Stor opfyldning: 350 kr

 

PRISLISTE VOLUME LASH EXTENSIONS

Vi tilbyder desværre pt. ikke volume lashes i klinikken

 

OBS.
Du må IKKE farve dine vipper før din behandling, da farven på vipperne gør, at limen ikke kan virke optimalt.