Hvad er Lash Extensions?

Lash extensions kaldes også for eyelash extensions og er en behandling, hvor der skånsomt limes små kunstige hår kaldet laser-mink til dine vipper og dermed giver en smuk forlængelse af dine egne vipper.

Hvad er forskellen på Single lash extensions og Volume lash extensions

Ved single lash extensions bliver der påsat én enkelt extension pr. naturvippe, og ved volume lash extensions bliver der lavet små faner af 2-8 extensions på hver naturvippe. Volume lash extensions vil derfor give et mere fluffy og fyldigt look en single lashes. dine ønsker til hvor meget og hvor lidt volumen du ønsker, vil du kunne snakke med din behandler om inden i går igang.

Skader det mine vipper?

Som udgangspunkt, nej. Når du får påført lash extensions ved os isolere vi omhyggeligt hver enkelt naturvippe når vi påsætter dine lash extensions.
Derefter skal du selvfølgelig selv passe på dem ved hjælp af følgende anvisninger:

  • Ingen vand eller sved på vipperne de første 24 timer
  • Vask vipperne med lash shampoo hver eller hvad anden dag, for at mindske skidt og snavs ophober sig langs vippekanten
  • Det er vigtigt at børste vipperne hver dag
  • Undgå olier og cremer i øjenområdet
  • Se om du kan sove på ryggen så meget som muligt. Man kan ikke helt undgå, at der falder lidt vipper af de første dage og dem vil du ofte kunne se på din hovedpude når du vågner. Dette er typisk vipper du selv ville have afstødt, da man fælder mellem 2-5 af dine naturvipper om dagen.
  • Mascara behøves slet ikke og bør så vidt muligt undgås. Hvis du gerne vil bruge mascara, skal det dog helst være en ikke-vandfast mascara – og kun på spidserne – aldrig nede ved vippekanten/limen.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi starter altid ud med en kort snak om dine forventninger og hvilken stil du ønsker, derefter isolere vi dine nederste vipper, og kan derefter begynde at påsætte lash extensions på dine naturvipper, hvilket vil tage mellem 1,5 time til 2,5 time alt afhængigt af hvilken vippetekniker du vælger og om du har mange eller få naturvipper. 

Hvis du er i tvivl, om du kan være allergisk overfor den lim vi bruger, er du velkommen til at kigge ind i klinikken til en test 48 timer (eller tidligere) før din behandling.

Det er vigtigt at du holder øjnene lukket under hele behandlingen, da dampene fra limen ellers kan svie i dine øjne. 

Hvor længe holder det?

Behandlingen kræver løbende opfyldninger. Det er forskelligt fra person til person hvor ofte du har behov for en opfyldning. Der er flere faktorer som spiller ind, blandt andet hvor god du er til at pleje og passe på dine lash extension og hvor hurtigt dine naturlige vipper vokser. Typisk vil de skulle genopfyldes med et interval på 2 til 3 uger.

I forhold til opfyldning af dine vipper, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du max. må gå 3 uger for single lashes og max. 4 uger for volume lashes. Hvis du går længere tid end det, vil du ikke kunne booke tid til en opfyldning, men skal i stedet booke tid et nyt sæt.

Du fælder dagligt 3-5 vipper på hvert øje, så det kan ikke undgås at de vil tynde mere og mere ud, hvorfor det derfor også er nødvendigt med en opfyldning efter dette tidsrum, da dine lash extensions vil falde af sammen med dine naturvipper. 

OBS.
Du må IKKE farve dine vipper før din behandling, da farven på vipperne gør, at limen ikke kan virke optimalt.

Vi fylder ikke op på vipper der er lavet i andre klinikker.